Het apparatuurpakket

Voor veel van onze filmproducties nemen wij ons standaard apparatuurpakket mee, hier worden uiteraard geen extra kosten voor berekend. Voor sommige producties kan additionele apparatuur zoals een hoge resolutie camera, high speed apparatuur en andere randapparatuur worden gehuurd, dit zal natuurlijk altijd in overleg met u gebeuren.

canon_c100_m2Canon C100 MKII

Een ijzersterke cinema camera die inzetbaar voor zeer uiteenlopende doeleinden en dankzij de enorm hoge kwaliteit die de camera levert krijgt uw video die echte filmische uitstraling die een bioscoopfilm ook heeft.

canon_550dCanon 550D

Ons werkpaard, de Canon 550D. Maakt strakke, full HD video opnames en met dank aan de fotografische lenzen die wij gebruiken krijgt het beeld een echt filmisch en professioneel gevoel.

vinten_proVinten Pro-Touch 9 PT350

Soepele en stabiele beelden zijn van groot belang voor een goede filmproductie. Met onze heavy duty Vinten statief komt dat helemaal goed!

gopro_hero_4GoPro Hero 4 Black Edition

Compact, waterdicht, bijna niet kapot te krijgen en het filmt ook nog eens op een 4K resolutie!
De GoPro Hero 4 Black Edition is een fijne actioncam waarmee zeer bijzondere beelden te maken zijn.

arri_lampen3x Arri 650 watt lampen

Goed beeld begint met goed licht. Met onze Arri 650 watt lampen kunnen wij de mooiste plaatjes uitlichten. Uiteraard beschikken wij ook over de benodigde verlengkabels en filters.

redhead_lampen3x Redhead 800 watt lampen

De Redhead 800 watt lampen zijn iets sterker dan de Arri 650 watt lampen. Met dank aan dit verschil kunnen wij mooie contrasten maken in onze shots. Uiteraard beschikken we ook voor deze lampen over de benodigde verlengkabels en filters.

dji_droneDJI Phantom II + H3-3D Zenmuse

Waanzinnige beelden vanuit de lucht zonder een torenhoog prijskaartje. Met de DJI Phantom II in combinatie met onze GoPro kunnen wij stabiele luchtshots maken.

Konova 90cm slider

Rijdende camerabewegingen zonder dat we uw hele werkplek om moeten bouwen. Met onze Konova slider kunnen wij stabiele rijdende shots maken zoals in een echte Hollywood film.

steadicam_merlinSteadiCam Merlin

Op zoek naar dynamiek en veel beweging in uw filmproductie? Met de SteadiCam Merlin maken wij dynamische beelden terwijl de camera stabiel blijft!

rode_micRØde boompole met RØde NTG-2 microfoon

Goed geluid is belangrijker dan goed beeld. Met onze Røde microfoon komt dat helemaal
goed en door de hengelset zal er geen microfoon in beeld te zien zijn!

zoom_h4nZoom H4N

Een kleine audiorecorder die een immens hoge geluidskwaliteit levert. Met dank aan de Zoom H4N kunnen camera,- en geluidsmensen werken zonder dat ze met kabels aan elkaar vastzitten wat de filmproductie zeer ten goede komt.