basic_pakket

 

De basic filmproductie is ideaal voor kleinere bedrijven. Door met een klein team te werken en ons standaard apparatuurpakket te gebruiken weten we de kosten laag te houden maar leveren we wel een filmproductie af van professionele kwaliteit waar zowel u als wij trots op kunnen zijn. Hierdoor heeft u een promotiefilm, bedrijfsfilm of commercials die betaalbaar is en een hoog rendement op uw investering kan waarborgen.

In samenwerking met u bedenken we een goed concept dat voor uw budget uit te voeren is en uw bedrijf, product of dienst goed in beeld brengt. In een halve tot een hele draaidag wordt de filmproductie opgenomen en wordt deze in één dag gemonteerd tot een strak geheel dat ondersteund wordt met rechtenvrije muziek. Mede door de lage prijs heeft u sneller uw investering terugverdient en kan hier gemakkelijker een grotere winst op worden gedraaid.

Heeft u interesse in een basic filmproductie? Neem dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, contact met ons op voor een offerte!

 

Bekijk hieronder in het kort de inhoud van een basic filmproductie.

€500 tot €1.000

  • Gefilmd op HD 1080P
  • ½ tot een hele draaidag met een kleine crew van 1 – 2 personen
  • Mogelijkheid tot interviews met personeel of een professionele voice over
  • 1 dag montage
  • Basic logo animatie
  • Aanlevering op maximaal 1080p HD

Ideaal voor micro en kleine bedrijven


Voorbeelden van basic filmproducties

Heeft u interesse in een basic filmproductie? Neem dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, contact met ons op voor een offerte!


Offerte aanvraag Basic Pakket

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Bedrijfswebsite

Type filmproductie
PromotiefilmBedrijfsfilmCommercialCrowdfundingfilmProductfilmAnders

Opmerkingen