Corporate Cinema

Mensen zijn dol op films, zowel lange als korte speelfilms. We kijken ze graag thuis op de bank, in de bioscoop, maar ook in de trein, tijdens pauzes en stiekem ook wel eens op het werk. Een goede film entertaint en wekt een emotie op bij het publiek, wat er voor zorgt dat de film wordt aangeraden bij familie, vrienden en bekenden.

Dus waarom zouden we deze strategie niet gebruiken bij uw bedrijfsfilm? Door een bedrijfsfilm te maken die de passie van uw bedrijf uitstraalt, een bedrijfsfilm die uw publiek entertaint en emoties losmaakt is een bedrijfsfilm die mensen graag kijken en delen op social media, wat resulteert in gratis publiciteit en een hogere bekendheid van uw bedrijf.

Wanneer u besluit een Corporate Cinema film bij ons te laten maken dan leveren wij in samenwerking met u het concept en script. Tijdens de opnames pakken we flink uit en maken we gebruik van apparatuur dat normaal wordt gebruikt bij grote Hollywood films, elk shot wordt zorgvuldig belicht als een schilderij en we maken gebruik van dollies en cranes om mooie camerabewegingen te maken. Daarnaast spelen er getalenteerde acteurs in de film en wordt de film zorgvuldig gemonteerd en ondersteund met unieke muziek die bij de film past.

Heeft u interesse in een Corporate Cinema film? Vraag dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, een offerte aan.


Offerte aanvraag Corporate Cinema

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Bedrijfswebsite

Uw budget (meerdere opties mogelijk)
nog niet bekend€5.000 - €10.000€10.000 - €15.000€15.000 - €25.000€25.000 - €35.000€35.000+

Opmerkingen