Een professionele cameraploeg te duur? Doe het zelf!

Een DIY (Do It Yourself) film is een ideale oplossing voor situaties waar een professionele cameraploeg moeilijk in te zetten is, bijvoorbeeld omdat het budget ontoereikend is, de locatie te ver weg is of voor regelmatig terugkerende content zoals vlogs en nieuwsberichten.

Hoe werkt het? Heel simpel, u ontvangt na uw aanvraag van ons een handleiding voor het filmen met een mobiele telefoon. Hierin zitten tips voor de technische instellingen, licht, compositie en geluid. Vervolgens filmt u of een collega met een telefoon of (goedkope) camera en stuurt het beeldmateriaal naar ons toe. Wij monteren de film, zetten er indien gewenst muziek onder en sturen vervolgens het eindresultaat naar u toe. Deze manier van werken is goedkoop, snel en zorgt ervoor dat ook kleinere ondernemers toch hun publiek kunnen bereiken met video.

Vanzelfsprekend haalt u met een DIY film niet dezelfde kwaliteit als een “echte” film, maar dit kwaliteitsverschil ziet u direct terug in de prijs. Omdat de montage van een DIY film makkelijk te berekenen zijn hebben wij hieronder een prijslijst geplaatst die u ter referentie kunt gebruiken. Mocht u behoefte hebben aan meerdere DIY films of wilt u dit format op regelmatige basis gebruiken dan kunt u natuurlijk rekenen op een mooie korting.

Kosten

Allen genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, maar inclusief gratis stockmuziek, basic logo animatie en één gratis correctieronden na de aanlevering van de eerste versie.

Tot één minuut        €150,-
Tot twee minuten    €250,-
Tot drie minuten      €300,-
Drie minuten of meer? Neem contact op voor een scherpe offerte!

Voorbeelden DIY Films


SNB REACT – Eastern Europe

Voor SNB REACT hebben wij meerdere DIY video’s gemaakt waarin de regionale hoofden van de stichting praten over hun werkzaamheden. Doordat REACT over de hele wereld vestigingen heeft was het niet te doen om overal onze professionele cameraploeg naar toe te sturen en was deze manier van werken ideaal.

 

 


Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Voor Het Nationaal Park Utrechtste Heuvelrug hebben wij in een hele korte tijd deze dankfilm gemonteerd. Ambassadeurs van het park werden bedankt voor hun inzet en hun stem voor het Mooiste Natuurgebied van Nederland.