Diensten

Filmproducties komen in vele soorten en maten, dit weten we van de films die we allemaal graag in de bioscoop en op tv kijken, maar dit geldt ook voor filmproducties voor bedrijven. Zo zijn er korte, eenvoudige promotiefilms maar ook grote, overweldigende bedrijfsfilms en zit er nog een heel scala aan types filmproducties tussen deze twee categorieën in.

Bedrijfsfilms, promotiefilms, commercials, productfilms en crowdfundingfilms

Wij maken onder andere bedrijfsfilms, promotiefilms, commercials, productfilms en crowdfundingfilms voor bedrijven, overheidsinstellingen en stichtingen. Maar het is uiteraard ook mogelijk om ons in te schakelen voor andere video gerelateerde diensten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld evenementregistraties, instructiefilms of cursusregistraties.

Vanzelfsprekend richten wij ons op het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo leveren wij het gros van onze videoproducties af op 4K resolutie, hierdoor bent u er van verzekerd dat uw nieuwe film over enkele jaren nog steeds relevant is.

Service

Naast onze prijs/kwaliteit verhouding leveren wij geheel kosteloos extra services. Uiteraard helpen wij u graag mee met het online zetten van de film, maar wij leveren ook graag de film in verschillende formaten.

Daarnaast hebben wij altijd een back up van de montage van uw film. Dus mocht u de film op een gegeven moment kwijt raken dan kunnen wij altijd nog een kopie leveren. Als u in de verre toekomst nog een aantal kleine aanpassingen in de film wilt, zoals bijvoorbeeld een nieuw logo van uw bedrijf, dan kunnen wij dit gewoon voor u doen.

Niet moeilijk doen, maar moeite doen

Zoals veel van onze klanten kunnen beamen nemen wij graag de moeite voor u en zijn wij niet de moeilijkste. Duurt een opnamedag iets langer dan gepland? Geen probleem. Wilt u toch nog een extra aanpassing in de montage, zelfs na het aanleveren van 5 versies? Geen probleem. Heeft u vragen of onzekerheden? Bel ons dan gerust op of mail ons! Ook buiten kantoortijden proberen wij uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heeft u interesse in een samenwerking met ons of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 


Een selectie uit ons werk

Promotiefilm: Soest in Vogelvlucht
Bedrijfsfilm: React – DWZ Participation
Crowdfunding film ThermIQ
Crowdfunding film: ThermIQ
Commercial: Gafair voorjaarscollectie