Filmproducties

Filmproducties komen in vele soorten en maten, dit weten we van de films die we allemaal graag in de bioscoop en op tv kijken, maar dit geldt ook voor filmproducties voor bedrijven. Zo zijn er korte, eenvoudige promotiefilms maar ook grote, overweldigende bedrijfsfilms en zit er nog een heel scala aan types filmproducties tussen deze twee categorieën in.

 

Bedrijfsfilms, promotiefilms, commercials, productfilms en crowdfundingfilms

Hoewel onze core business bestaat uit de productie van bedrijfsfilms, promotiefilms, commercials, productfilms en crowdfundingfilms voor het bedrijfsleven en overheidsinstellingen is het uiteraard ook mogelijk om ons in te schakelen voor andere video gerelateerde diensten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld evenementregistraties, instructiefilms of cursusregistraties. Heeft u interesse in een samenwerking met ons of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Corporate Cinema

Daarnaast richten wij ons ook op Corporate Cinema, een uniek format waarin een bedrijfsfilm dezelfde behandeling krijgt als een echte korte speelfilm. Door middel van een origineel script, uitstekende cinematografie en goed acteerwerk maken wij een bedrijfsfilm dat passie, emotie en entertainment uitstraalt, het resultaat hiervan is dat mensen met plezier naar uw bedrijfsfilm kijkt, deze graag deelt op social media en dat uw bedrijf als aangenaam wordt ervaren. Kijk hier voor meer informatie over Corporate Cinema.


Een selectie uit ons werk


10 redenen om voor Van Doorn AV te kiezen

1. Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons het hoogste goed en wij willen dan ook altijd de mooist mogelijke film afleveren voor uw budget.

2. Filmmakers, geen verkopers

Wij zijn filmmakers en geen verkopers. Ons doel is het maken van mooie films die uw bedrijf helpen groeien en niet zo veel mogelijk geld uit uw zak te kloppen.

3. Slim werken

Film staat bekend als een duur medium, maar dit hoeft niet. Door slim te werken met kleine multifunctionele crews houden we de kosten laag terwijl de kwaliteit minstens even hoog ligt als dat van andere productiebedrijven.

4. Commerciële marketingkennis

Een film voor uw bedrijf is leuk, maar uw bedrijfsfilm, commercial of promotiefilm heeft eigenlijk maar één doel, namelijk het verhogen van uw omzet. Met onze commerciële marketingkennis lukt dit.

5. Uw film blijft van u

Veel audiovisuele productiebedrijven vinden het in verband met de auteursrechten normaal om na een jaar weer een factuur neer te leggen voor het gebruik van de film die zij voor u hebben gemaakt. Onzin! U betaalt voor de productie en het gebruik van uw film en deze blijft wat ons betreft van u.

6. Flexibiliteit

Wij staan altijd klaar voor u, heeft u om vijf uur ‘s ochtends een filmploeg nodig of moeten we tot midden in de nacht werken? Geen probleem! In onze branche zijn aparte werktijden vrij normaal.

7. Éen contactpersoon

Niets kan frustrerender werken dan een groot project communiceren met meerdere personen die ieder een eigen afdeling hebben. Bij ons heeft u altijd één vaste contactpersoon waaraan u alles kan en mag vragen.

8. Service

Wilt u nog een aanpassing in de montage? Dat kan helemaal gratis! Wij hebben namelijk liever dat u helemaal tevreden bent over uw film dan dat we een paar euro extra verdienen. Daarnaast geven wij u gratis tips hoe u uw promotiefilm, bedrijfsfilm of commercial het beste in kan zetten.

9. Geen verborgen kosten

“Deze offerte is exclusief muziekrechten, voice over, acteurs, buy outs, etc.” Daar doen wij niet aan, als u van ons een offerte ontvangt dan krijgt u een offerte met daarin alle kosten zodat u precies weet wat u kwijt bent.

10. Gratis intake en offerte

Een intake gesprek en een offerte zijn bij ons altijd gratis en dat zal ook zo blijven.