Ze zijn niet meer weg te denken van de televisie, we hebben het hier natuurlijk over de commercial.

De perfecte manier om naamsbekendheid te krijgen voor uw bedrijf en product is via een commercial. U bereikt met gemak duizenden tot honderdduizenden of zelfs miljoenen mensen door middel van een goede reclamespot. Uiteraard is het belangrijk om reclame te maken voor uw bedrijf of product, maar de boodschap moet wel bij de kijker blijven hangen.

De mogelijkheden om uw commercial te laten zien zijn zeer uitgebreid. Commercials die wij hebben geproduceerd vertoond op de landelijke zenders van RTL, SBS en de NPO maar ook op digitale themakanalen, lokale en regionale televisie en natuurlijk ook op internet en offline. Mede dankzij onze ervaring kunnen we u perfect adviseren hoe de commercial er uit moet komen en te zien en hoe u deze het beste in kan zetten.

Daarom bespreken wij graag met u hoe wij uw bedrijf en product het beste in beeld kunnen brengen in een kort reclamefilmpje die u lokaal, regionaal, landelijk of zelfs internationaal via internet kunt uitzenden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om te adverteren via social media kanalen zoals YouTube, Facebook en Twitter.

Heeft u interesse in een commercial? Vraag dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, een offerte aan!

Bekijk hieronder een aantal commercials die wij hebben gemaakt!

Gafair voorjaarscollectie

Voor kledingmerk Gafair hebben wij een vlotte commercial gemaakt waarmee we met één model verschillende kledingsets van de voorjaarscollectie laten zien. De commercial werd online en op social media ingezet en is heel goed door het publiek ontvangen.

 

 

 

 


Save a Child’s Heart – ZEP

Voor de stichting Save a Child’s Heart hebben wij een korte internetcommercial gemaakt voor hun nieuwe sponsorknuffel ZEP. De internetcommercial wordt doorgestuurd via nieuwsbrieven van de stichting en getoond op de website en social media platformen van Save a Child’s Heart.

 

 

 

 

 


Billboard commercial Gafair
Gafair – Sponsor billboard

Voor Gafair hebben wij een sponsor billboard gemaakt die in week 20 2017 voor elke aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden op RTL 4, RTL 8 en RTL Lounge wordt afgespeeld.

 

 

 

 

 


Commercial Rederij Lee
Rederij Lee – Rondvaart

Voor de Noord-Hollandse Rederij Lee hebben wij een commercial gemaakt die hun rondvaarten over het Nederlandse water in hun prachtige boot promoot. De commercial wordt onder andere op AT5 en RTV Noord-Holland vertoond.

 

 

 

 

 


Het Kasteel van Sinterklaas & De Bonte Wensballon

Voor de televisieserie Het Kasteel van Sinterklaas hebben wij twee commercials gemaakt die de serie aankondigen op Pebble TV.

 

 

 

 

 

 


Fox Amsterdam Halloween Parade

Voor het jaarlijks terugkerende evenement FOX Amsterdam Halloween Parade hebben wij deze spannende commercial in trailer vorm gemaakt waarin een obscuur circusgenootschap klassieke circusacts op een veel macabere manier uitvoeren.

 

 

 

 


Gemeente ‘s-Hertogenbosch: Terugmelden

Van de gemeente ‘s-Hertogenbosch kregen wij de opdracht om via een film hun personeel te overtuigen dat zij hun gegevens moesten terugmelden in Gemeentelijke Basis Administratie via een infomercial.

 

 

 

 

 


Fallen One – Dreams You Took (Trailer)

Voor de Nederlandse rockband Fallen One hebben wij hun debuutvideoclip gemaakt, deze gaat op 10 februari in premiére op diverse televisiekanalen en via internet. Hierbij hebben we alvast een commercial voor wat komen gaat!

 

 

 

 

 


Batavus dealer Profile Soest

Een kort portret van Batavus dealer Profile Soest, de commercial is gebruikt op de website van Batavus.