Vertel uw crowd hoogstpersoonlijk wat u doet en wilt bereiken.

Om investeerders te overtuigen raden veel platforms aan om gebruik te maken van een korte film. Waarom? Via een crowdfunding film kunt u een potentiële investeerder in een kort tijdsbestek uitleggen wat uw bedrijf doet, wat uw doelen zijn en welk bedrag u nodig heeft.

Doordat u zelf verschijnt in de film wekt dit veel vertrouwen bij een potentiële investeerder waardoor deze sneller geneigd zal zijn u te steunen. Daarnaast kunt u altijd rekenen op ons advies om de film, en daardoor ook de crowdfunding, tot een zo groot mogelijk succes te maken.

Wilt u een crowdfunding film laten maken? Vraag dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, een offerte aan.

 

Bekijk hieronder een aantal crowdfunding films die wij hebben gemaakt!

Crowdfunding film Propeaq
Chrono Eyewear – Propeaq

Voor Propeaq hebben wij een crowdfunding video gemaakt voor hun nieuwe licht therapie brillen waarmee £120.000 werd opgehaald.

 

 

 

 

 

 


Crowdfunding film Bokkz
Bokkz

Voor online belasting adviseur Bokkz hebben wij een video gemaakt die ondersteunde in hun succesvolle crowfdfunding, binnen 6 dagen was de benodigde investering van €150.000,- gehaald.

 

 

 

 

 


Crowdfunding film 3Dstuffs
3DStuffs Teebot

Voor het bedrijf 3DStuffs hebben wij de crowdfunding film voor hun nieuwe 3D printer de Teebot gemaakt. De film werd vertoond als onderdeel van de Kickstarter campagne welke binnen twee dagen al het beoogde doel van €5.000,- had behaald en na afloop van de campagne is er €20.207,- opgehaald.

 

 

 

 


Crowdfunding film Serigas
Serigas International

Voor Serigas International hebben wij een film gemaakt die ondersteunde in hun crowfdfunding én met groot succes; binnen drie dagen heeft Serigas de benodigde €300.000,- opgehaald.

 

 

 

 

 


Crowdfunding film ThermIQ
ThermIQ – Crowdfunding film

Voor ThermIQ hebben wij deze crowdfunding film in hun fabriek in Büchen, Duitsland opgenomen. Binnen 5 dagen werd het benodigde bedrag van €200.000,- opgehaald.