Een korte en krachtige promotiefilm die indruk maakt.

Een promotiefilm is een ideale manier om op een korte en krachtige manier uw doelgroep te bereiken. Door middel van een pre-productie vergadering zoeken wij samen met u uit hoe wij uw boodschap het beste naar uw doelgroep kunnen communiceren.

Een promotiefilm vindt zijn kracht in zijn korte lengte, hierdoor is deze uitermate geschikt voor vertoning op uw website, diverse social media platforms en tijdens presentaties. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw promotiefilm te dupliceren op DVD, BluRay of USB sticks, hierdoor laat u gegarandeerd een bijzondere indruk achter op uw klant. Immers, als één foto meer zegt dan duizend woorden, wat doen 25 foto’s per seconde dan wel niet?

Heeft u interesse om een promotiefilm te laten maken? Vraag dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, een offerte aan!

 

Bekijk hieronder een aantal promotiefilms die wij hebben gemaakt!

Promotiefilm Soest
Gemeente Soest – Herman van Veen deelt zijn mooiste plek van Nederland en de favoriete winkels van Kim-Lian van der Meij

Voor de gemeente Soest hebben wij een serie promotiefilms gemaakt die de gemeente beter op de kaart zet voor binnenlandse toerisme. Bekende Nederlanders en inwoners van Soest Herman van Veen en Kim-Lian van der Meij praten in deze serie over de highlights die Soest te bieden heeft.

 

 

 

 

 

 

Promotiefilm Gemeente Soest

 

 

 

 

 

 

 


Gafair promotiefilm fashionfilm
Gafair – Zomercollectie 2017

Voor vrouwenmode bedrijf Gafair hebben wij een mooie promotiefilm en reclamefoto’s gemaakt voor hun zomercollectie van 2017. Met dank aan de prachtige locatie in Kijkduin, de spontane modellen en de professionele visagie waren de reacties op deze fashionfilm geweldig.

 

 

 

 


Promotiefilm Dirk van den Broek
Dirk van den Broek: Eén minuut gratis winkelen

Voor supermarktketen Dirk van den Broek hebben wij een mooi en dynamisch verslag gemaakt van de één minuut gratis winkelen actie die zij hadden in het kader van hun Als Je Slim Bent campagne in de zomer van 2016.

 

 

 

 

 


Plospan – Opening zonnepanelen park

Voor houtverwerkingsbedrijf Plospan hebben wij naar aanleiding van de opening van hun zonnepanelenpark een promotiefilm gemaakt.

 

 

 

 

 


Ordina – APPlause

Voor ICT dienstverlener Ordina en de Bart de Graaff Foundation hebben wij de promotiefilm gemaakt voor APPlause, een applicatie die mensen door middel van virtual reality traint in het geven van presentaties.

 

 

 

 

 


YouTube – Improve your business with video

Voor YouTube hebben wij op het Google hoofdkantoor in Londen deze promotiefilm gemaakt die Britse ondernemers er van overtuigd om video te gebruiken als marketingtool en dat YouTube hét platform is om jezelf te profileren als bedrijf.

 

 

 

 


Hembrug

Voor Hembrug Machine Tools hebben wij een vacaturefilm gemaakt die ondersteund in de zoektocht naar een Applicatie Engineer Verspaningstechniek. Door middel van interviews met de directeur en een Applicatie Engineer laten wij meer weten over de functie en door middel van sterke covershots laten wij meer zien van het bedrijf.

 

 

 


Caresse Boxsprings

Voor de Zwitserse webshop Caresseboxsprings.ch hebben wij deze promotiefilm gemaakt, de film is in een definitieve versie ondersteund met een Duitse, Franse en Italiaanse voice over.

 

 

 

 

 


Schietverening Baarn & Omstreken

Voor schietvereniging Baarn & Omstreken hebben wij een promotiefilm gemaakt die de club, haar faciliteiten en de algemene schietsport in kaart brengt. Het resultaat is een dynamische en actievere film ondersteund met een James Bond achtige soundtrack. De film wordt gebruikt op open dagen, evenementen en op de website van de schietclub.

 

 

 


Uniqem BVBA – Uniqstrong systeem

Voor het Belgische bedrijf Uniqem hebben wij een promotiefilm gemaakt voor hun nieuwste product Uniqfast, een product wat het mogelijk maakt om systeemplafonds op te hangen zonder te boren.

 

 

 

 

 


React – DWZ Participation

Voor de internationale anti-counterfeit organisatie REACT hebben wij deze promotiefilm gemaakt waarin ze de samenwerking met Demontage Werkplaats Zeeland bekend hebben gemaakt aan hun leden. Deze promotiefilm is vertoond aan ruim 300 grote internationale bedrijven en zeer positief ontvangen.

 

 

 

 


Computerdoc

Voor het computerreparatie bedrijf Computerdoc hebben wij deze korte promotiefilm gemaakt die op een duidelijk manier uitlegt wat het bedrijf precies doet.

 

 

 

 

 


Theater Promenade: Adarte

In opdracht van de Theaterpromenade in Veenendaal hebben wij van de acht bedrijven die aan de promenade gevestigd zijn een serie korte en effectieve promotiefilms gemaakt. Deze promotiefilms worden ingezet in de social media campagne van de Theaterpromenade.

 

 

 

 


Fresh and Delicious

Voor Lunchroom Fresh & Delicious in Amsterdam Oud-Zuid hebben wij deze mooie en vlotte promotiefilm gemaakt. Naast de promotiefilm hebben wij ook de nieuwe website voor Fresh & Delicious gemaakt en inclusief fotografie geleverd.

 

 

 

 

 


Fem* – One2Stay

Voor de zeer innovatieve kinderstoel de One2Stay van Fem* hebben wij een drietal warme promotiefilms gemaakt waarin een doorsnee gezin de gemakken van de One2Stay ondervindt in het dagelijks gebruik.

 

 

 

 

 


Audit Akademeia

Voor het kennisplein van auditoren, Audit Akademeia, hebben wij een introducerende promotiefilm gemaakt waarin het concept van Audit Akademeia naar voren komt.

 

 

 

 

 


Opening Arthur & Willemijn

Voor kledingconcern Arthur en Willemijn hebben wij op een mooie manier een reportage gemaakt van de feestelijke opening van de nieuwste winkel.

 

 

 

 

 


AW Suits You

Voor kledingconcern Arthur Willemijn hebben wij een korte promotiefilm gemaakt voor hun nieuwe kledinglijn en de eindeloze combinaties die daar mee te maken zijn.

 

 

 

 

 


Gereedschapbeheer

Voor de online applicatie Gereedschapbeheer hebben wij een promotiefilm gemaakt. Het betreft een testimonial van John Ooms van kraanbedrijf Nederhoff, één van de gebruikers van Gereedschapbeheer.