Een korte en krachtige promotiefilm die indruk maakt.

Een promotiefilm is een ideale manier om op een korte en krachtige manier uw doelgroep te bereiken. Een promotiefilm vindt zijn kracht in zijn korte lengte, hierdoor is deze uitermate geschikt voor vertoning op uw website, diverse social media platforms en tijdens presentaties.

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw promotiefilm te dupliceren op DVD, BluRay of USB sticks, hierdoor laat u gegarandeerd een bijzondere indruk achter op uw klant. Immers, als één foto meer zegt dan duizend woorden, wat doen 25 foto’s per seconde dan wel niet?

Verschillende mogelijkheden voor een promotiefilm

Er is geen standaardformule voor een promotiefilm en dat maakt de mogelijkheden zeer uiteenlopend. We kunnen namelijk alle kanten op, zowel op het technische vlak alsmede de inhoudelijk kant van de promotiefilm. Wilt u uw film eenvoudig houden door middel van een interview en wat mooie covershots van uw bedrijf gefilmd met een kwalitatief goede HD camera? Geen enkel probleem! Maar het is ook mogelijk om een kleine speelfilm van uw promotiefilm te maken, gefilmd op de meest moderne 8K camera’s, gespeeld door professionele acteurs op verschillende locaties. Met het maken van een promotiefilm zijn de mogelijkheden werkelijk oneindig!

Door al deze mogelijkheden gaan wij graag met u in gesprek om samen met u uit te zoeken hoe wij uw boodschap het beste naar uw doelgroep kunnen communiceren. Heeft u interesse om een promotievideo te laten maken? Neem dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, contact met ons op!

Bekijk hieronder een aantal promotiefilms die wij hebben gemaakt!
Soest in Vogelvlucht

Voor de gemeente Soest hebben wij nogmaals een promotiefilm gemaakt die binnenlandse toerisme naar de regio Soest en Soesterberg promoot. Ditmaal laat Bekende Nederlander en inwoner van Soest Wilfred Genee de hotspots van Soest en Soesterberg zien aan vogelkenner en presentator Nico de Haan.

 

 

 

 


Hembrug – Vacaturefilm Applicatie Engineer

Voor Hembrug Machine Tools hebben wij een vacaturefilm gemaakt die ondersteund in de zoektocht naar een Applicatie Engineer Verspaningstechniek. Door middel van interviews met de directeur en een Applicatie Engineer laten wij meer weten over de functie en door middel van sterke covershots laten wij meer zien van het bedrijf.

 

 

 

 


Promotiefilm Soest
Herman van Veen deelt zijn mooiste plek van Nederland
Promotiefilm Gemeente Soest
De favoriete winkels van Kim-Lian van der Meij

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de gemeente Soest hebben wij een serie promotiefilms gemaakt die de gemeente beter op de kaart zet voor binnenlandse toerisme. Bekende Nederlanders en inwoners van Soest Herman van Veen en Kim-Lian van der Meij praten in deze serie over de highlights die Soest te bieden heeft.


Gafair promotiefilm fashionfilm
Gafair – Zomercollectie 2017

Voor vrouwenmode bedrijf Gafair hebben wij een mooie promotiefilm en reclamefoto’s gemaakt voor hun zomercollectie van 2017. Met dank aan de prachtige locatie in Kijkduin, de spontane modellen en de professionele visagie waren de reacties op deze fashionfilm geweldig.

 

 

 

 


Promotiefilm Dirk van den Broek
Dirk van den Broek: Eén minuut gratis winkelen

Voor supermarktketen Dirk van den Broek hebben wij een mooi en dynamisch verslag gemaakt van de één minuut gratis winkelen actie die zij hadden in het kader van hun Als Je Slim Bent campagne in de zomer van 2016.

 

 

 

 

 


Plospan – Opening zonnepanelen park

Voor houtverwerkingsbedrijf Plospan hebben wij naar aanleiding van de opening van hun zonnepanelenpark een promotiefilm gemaakt.

 

 

 

 

 


Ordina – APPlause

Voor ICT dienstverlener Ordina en de Bart de Graaff Foundation hebben wij de promotiefilm gemaakt voor APPlause, een applicatie die mensen door middel van virtual reality traint in het geven van presentaties.

 

 

 

 

 


YouTube – Improve your business with video

Voor YouTube hebben wij op het Google hoofdkantoor in Londen deze promotiefilm gemaakt die Britse ondernemers er van overtuigd om video te gebruiken als marketingtool en dat YouTube hét platform is om jezelf te profileren als bedrijf.

 

 

 

 


Pepperz – Autumn collectie

Voor kledingmerk PEPPERZ maken wij regelmatig promotiefilms die hun nieuwe collectie van dat seizoen laat zien. Voor de herfst hebben wij weer een mooie video gemaakt die de herfstcollectie laat zien en deze wordt snel opgevolgd door een nieuwe promotiefilm.

 

 

 

 

 


Caresse Boxsprings

Voor de Zwitserse webshop Caresseboxsprings.ch hebben wij deze promotiefilm gemaakt, de film is in een definitieve versie ondersteund met een Duitse, Franse en Italiaanse voice over.

 

 

 

 

 


Schietverening Baarn & Omstreken

Voor schietvereniging Baarn & Omstreken hebben wij een promotiefilm gemaakt die de club, haar faciliteiten en de algemene schietsport in kaart brengt. Het resultaat is een dynamische en actievere film ondersteund met een James Bond achtige soundtrack. De film wordt gebruikt op open dagen, evenementen en op de website van de schietclub.

 

 

 

 


Uniqem BVBA – Uniqstrong systeem

Voor het Belgische bedrijf Uniqem hebben wij een promotiefilm gemaakt voor hun nieuwste product Uniqfast, een product wat het mogelijk maakt om systeemplafonds op te hangen zonder te boren.

 

 

 

 

 


React – DWZ Participation

Voor de internationale anti-counterfeit organisatie REACT hebben wij deze promotiefilm gemaakt waarin ze de samenwerking met Demontage Werkplaats Zeeland bekend hebben gemaakt aan hun leden. Deze promotiefilm is vertoond aan ruim 300 grote internationale bedrijven en zeer positief ontvangen.

 

 

 

 


Fresh and Delicious

Voor Lunchroom Fresh & Delicious in Amsterdam Oud-Zuid hebben wij deze mooie en vlotte promotiefilm gemaakt. Naast de promotiefilm hebben wij ook de nieuwe website voor Fresh & Delicious gemaakt en inclusief fotografie geleverd.

 

 

 

 

 


Fem* – One2Stay

Voor de zeer innovatieve kinderstoel de One2Stay van Fem* hebben wij een drietal warme promotiefilms gemaakt waarin een doorsnee gezin de gemakken van de One2Stay ondervindt in het dagelijks gebruik.