De high end filmproductie is helaas niet voor elk bedrijf weggelegd. Door de inzet van hoogwaardige apparatuur wat normaal alleen te vinden is op de set van een Hollywood film en een grote crew om deze apparatuur te gebruiken zijn de kosten voor een high end filmproductie voor veel bedrijven te duur, maar de kwaliteit die we leveren is fenomenaal.

Gefilmd op camera’s zoals de Red Epic, Arri Alexa of Phantom Flex leveren wij een kwaliteit die ongekend is op 4K, 6K en zelfs 8K! Deze technische kwaliteit wordt gecombineerd met een sterke inhoudelijke kwaliteit zoals een goed script en getalenteerde acteurs waardoor uw film ijzersterk wordt en dit de komende jaren ook blijft.

Als u kiest voor een high end filmproductie bedenken wij een aantal concepten voor uw promotiefilm, bedrijfsfilm of commercial. Uit deze concepten kiest u met advies van ons een concept dat uitgewerkt gaat worden tot een script. Als dit script is goedgekeurd maken wij hier een ijzersterke film van dat uw bedrijf, product of dienst goed in beeld brengt.

Heeft u interesse in een high end filmproductie? Neem dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, contact met ons op voor een offerte!

 

Bekijk hieronder in het kort de inhoud van een High End filmproductie.

€5.000 tot €35.000

  • Hoogwaardige filmapparatuur, Hollywood gebruikt hetzelfde! 4K/6K/8K
  • Concept en script dat past bij uw bedrijf
  • Draaidag met uitgebreide filmcrew
  • Professionele acteurs en voice over
  • Meerdere montagedagen
  • Logo animatie
  • Speciaal gecomponeerde muziek
  • Aanlevering op maximaal 4K

Ideaal voor grote en middelgrote bedrijven


Voorbeelden van High End filmproducties

Heeft u interesse in een high end filmproductie? Neem dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, contact met ons op voor een offerte!


Offerte aanvraag High End Pakket

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Bedrijfswebsite

Type filmproductie
PromotiefilmBedrijfsfilmCommercialCrowdfundingfilmProductfilmAnders

Opmerkingen