Live stream voor de ondernemer

In deze tijd waarin grote bijeenkomsten moeilijk zijn lijkt het onmogelijk om workshops, cursussen en presentaties aan groepen te geven. Gelukkig zijn er digitale uitkomsten, zo zijn we waarschijnlijk allemaal bekend met software zoals Zoom en Teams. Een eenvoudige applicatie dat werkt via de webcam.

Echter, voor veel activiteiten is een simpele webcam niet genoeg. De beeldkwaliteit is te laag, het geluid is te slecht en het is moeilijk om precies in beeld te nemen wat je wilt. Gelukkig bieden wij hier een perfecte oplossing voor. Met een live stream kunnen wij op hoge kwaliteit ondernemers ondersteunen die verder willen gaan met hun groepsbijeenkomsten, maar dan op afstand!

Via een live stream kunt u uw cursus, presentatie, webinar, workshop of vergadering gewoon op afstand doen en het mooie is dat er géén limiet is aan het aantal deelnemers. Sinds maart 2020 zetten wij livestreams op voor bedrijven, overheidsinstellingen en sportverenigingen. In de basis bieden wij twee oplossingen. Één waarmee wij alles voor u doen en één waarmee u zelf relatief makkelijk uit de voeten kan.

Wij doen het voor u

We kunnen de live stream volledig voor u verzorgen, met 1 t/m 4 hoogwaardige camera’s waardoor tussen verschillende beelden kan worden geschakeld. Sprekers krijgen een zendermicrofoon waardoor zij vrij kunnen bewegen en toch goed hoorbaar blijven. De live stream wordt op HD uitgezonden en werkt met applicaties zoals Zoom, Teams en Youtube. Daarnaast kunnen we de stream ook direct opnemen en deze aanleveren als naslagwerk. Deze oplossing is ideaal voor organisaties die sporadisch een live stream nodig hebben of die een enorm hoge kwaliteit nodig hebben.

Wij kunnen deze live stream voor u verzorgen vanaf €200,- excl. BTW. Dit is inclusief op,- en afbouw en op basis van een stream van 1 uur met 1 camera. Heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

U doet het zelf

U schaft bij ons een pakket aan met eenvoudig hanteerbare apparatuur, zoals een camera, statief, dasspeld microfoon, capture card en software. Geen professioneel spul, maar wel goed en vrijwel iedereen kan hier makkelijk mee omgaan. Wij bouwen alles op en stellen alles in bij u op locatie. U krijgt van ons een digitale handleiding en na een paar keer oefenen spreekt alles voor zich. De investering is eenmalig en dit is ideaal voor ondernemers die vaak willen live streamen.

U kunt bij ons een live stream pakket aanschaffen vanaf €1.150,- excl. BTW. Bij deze prijs gaan we uit dat u zelf een goede pc/computer heeft die voor de live stream gebruikt kan worden. Indien gewenst kunnen wij een goede laptop leveren voor een meerprijs. Heeft u interesse om zelf te live streamen of nog vragen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op!