Bereik een nog grotere doelgroep met een videocampagne.

Herhaling van uw bedrijf, merk en product naar uw doelgroep is een bewezen strategie die resulteert in hogere verkoopcijfers, grotere merkherkenbaarheid en meer klantloyaliteit. Om de beste resultaten te behalen is het belangrijk om een goede videocampagne neer te zetten die zowel online als offline in te zetten is.

Wat houdt een videocampagne in?

In tegenstelling tot een normale promotiefilm of bedrijfsfilm maken we met een videocampagne een serie korte films die vervolgens in een bepaalde periode worden uitgebracht. Doordat de campagne en de onderwerpen van de films van te voren worden uitgedacht kunnen we de films vaak efficiënt opnemen, hierdoor kunt u flink besparen op de productiekosten van de films.

Naast de productie van de films bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele marketingcampagne op ons nemen. Door de films organisch, maar ook betaald, via social media kanalen te vertonen kunnen we een enorm grote doelgroep bereiken en uw bedrijf laten groeien tegen een fractie van de prijs van een normale reclamecampagne op televisie.

Heeft u nog geen social media kanalen? Deze kunnen wij uiteraard voor u opzetten en onderhouden, daarnaast kunnen wij ook websites, fotografie en banners leveren om de zichtbaarheid van uw bedrijf en uw videocampagne nog groter te maken.

Heeft u interesse in een videocampagne? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om uw campagne te bespreken!Offerte aanvraag videocampagne

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Bedrijfswebsite

Uw budget (meerdere opties mogelijk)
nog niet bekend€499 - €1.000€1.000 - €2.500€2.500 - €5.000€5.000 - €10.000€10.000 - €15.000€15.000 - €25.000€25.000 - €35.000€35.000+

Opmerkingen